Comencen les obres de renovació i ampliació de la xarxa de clavegueram en un tram del c. Camp de les Moreres

Amb aquesta actuació es reduirà ostensiblement les possibilitats d'inundacions en soterranis propers a aquest àmbit

15 d'Abril 2019
+
Tram del carrer Camp de les Moreres on es portaran a terme les obres de clavegueram
El proper dimarts 23 d'abril està previst que comenci l'obra de renovació i ampliació de la xarxa de clavegueram en el tram del carrer Camp de les Moreres comprès entre les pistes d'atletisme i el passeig Fluvial.
 
Aquesta obra és una de les actuacions prioritàries proposades pel Pla director de clavegueram de Granollers. Consisteix, bàsicament, en una derivació de part del cabal circulant per l'actual col·lector que transcorre pel carrer Camp de les Moreres a un de nova construcció, des del pou de registre existent entre les piscines i les pistes d'atletisme, fins al col·lector en alta que passa pel passeig Fluvial.
 
El pressupost de l'obra completa és de 454.825,91 €, IVA inclòs, dels quals, el 90% de l'actuació és finançada pel Consorci Besòs-Tordera i el 10 % per part de l'Ajuntament de Granollers. 
 
L'obra serà executada per l'empresa PRYCSA (Pavimentaciones, Rebajes y Construcciones, SA) i els treballs tindran una durada màxima prevista de 3 mesos. 
 
En una primera fase, les obres només afectaran la zona del passeig Fluvial i la punta nord de l'aparcament municipal de Joan Vinyoli. Un cop passada les festes de l'Ascensió, s'iniciarà la segona fase que ja tindrà incidència de ple en el carrer Camp de les Moreres, obligant a tallar-ne la circulació en ambdós sentits, des de la meitat del carrer fins a la rotonda del passeig Fluvial.
 
Amb aquesta actuació es reduirà ostensiblement les possibilitats d'inundacions en soterranis propers a l'àmbit del carrer de Camp de les Moreres.