Aquest cap de setmana, Campionat de Catalunya de Bàdminton a Granollers

Al Pavelló del Congost i amb cinc proves de les categories absoluta i sub-15 masculina i femenina

18 de Gener 2013
+

Diumenge, 20 de gener, a partir de les 9 h i fins a les 17 h, aproximadament, el Pavelló municipal del Congost (al carrer de Maria Palau), acollirà el Campionat de Catalunya de Bàdminton que organitza l'Associació Granollers Esportiva (AGE), amb el suport del Consell Català de l'Esport i l'Ajuntament de Granollers i amb entrada gratuïta.

Els millors jugadors i jugadores de les categories absoluta i sub-15 a Catalunya participaran en aquest campionat, puntuable per al rànquing espanyol. En aquest sentit, cal tenir en compte que 21 dels jugadors que parteixen com a favorits són de l'AGE. En concret, 11 jugadors i jugadores de categoria absoluta i 10, de sub-15, que disputaran cinc proves, tant femenina com masculina: individual, doble i doble mixta. Els campions de Catalunya en categoria absoluta rebran una medalla commemorativa de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

A més d'aquest campionat, l'AGE prepara, també a Granollers, el Torneig Internacional de Catalunya sub-15 i sub-19, per als dies 16 i 17 de febrer, al mateix pavelló municipal. En aquest cas, l'entitat organitzadora preveu la participació de jugadors d'arreu d'Espanya, a més d'Irlanda, Itàlia i França, entre altres procedències.