És Carnaval!

El ball infantil, la tarda del divendres, i la rua, la tarda del diumenge, són els actes centrals d'aquest cap de setmana

05 de Febrer 2016
+
Imatge de la rua 2015

Divendres 5 de febrer a les 6 de la tarda a la Porxada tindrà lloc el ball de disfresses infantil. L'animació d'aquest acte familiar anirà a càrrec de Pep López, qui farà ballar tant grans com petits. Abans, a dos quarts de sis a la Troca, es fa el ja tradicional taller infantil de disfresses i maquillatge, organitzat per la Troca i l'Escola Estudi de Perruqueria Margaret. Aquesta activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia. L'endemà dissabte al migdia, el swing es farà amo de la plaça de la Corona encomanant el ritme a tot aquell qui s'hi acosti.

El diumenge, 7 de febrer, arriba el punt àlgid de la festa, amb la celebració de la rua de carnaval, que començarà a les 17.30 h amb la concentració dels grups al c. de Roger de Flor. Les més de vint comparses inscrites al concurs i tota la gent i grups disfressats que vulguin participar a la rua faran el següent recorregut: c. Lluís Companys, Camp de les Moreres, Magallanes, Francesc Macià, Alfons IV, pl. de la Corona, Anselm Clavé, Sant Roc i arribada a la pl. de la Porxada. A les 8 del vespre, un cop finalitzada la rua a la Porxada, es farà el lliurament de premis del concurs de comparses, animat per la cia. Milnotes.

La disbauxa del carnaval acabarà Dimecres de Cendra (10 de febrer) amb la vetlla durant tot el dia a la Porxada de S.M. Carnestoltes i, a la tarda, amb l'arribada de la Vella Quaresma, que s'imposarà a l'Abat dels Bojos i els Diablots durant la cercavila de comiat (18.30 h). Hi haurà activitats prèvies a la cercavila, "Plorem el Rei Carnestoltes" amb la col·laboració de l'Escola Estudi de Perruqueria Margaret (17.30 h) i "Ens mengem la sardina" (18 h), organitzada per l'AV Granollers Centre; per acabar amb l'enterrament de la sardina i la crema de S.M. Carnestoltes (19 h) amb la col·laboració de l'Institut Celestí Bellera.