Més de 70 escriptors i escriptores a la trobada local i comarcal de Sant Jordi

Serà dissabte a partir de les 10 del matí, a la Porxada, i es clourà amb la lectura del pregó de Sant Jordi a càrrec de la periodista Maria Fernández Vidal

21 d'Abril 2023
+

Aquest dissabte, 22 d’abril, Granollers acollirà la ja tradicional trobada d’autors i autores locals i comarcals. Per aquesta edició s’han comptabilitzat més de 130 publicacions que constaten, un any més, que el Vallès Oriental és molt prolífic en l’edició de llibres.

Eulàlia Canal, Arian Botey, Jordi Julià, Montse Aldrufeu, Jordi Riera, Víctor del Árbol, Alba Dalmau, Jordi Sedó, Teresa Sagrera, Ramon Gasch, Joaquim Brustenga, Núria Ribalta, Ari Grau, Oriol Brutau, Salvador Coll, Gabriel Moto, Laura Martín, Pau Gener Galín, Rosa Serra, Maria Fernández Vidal i Lluís Valls són només alguns dels noms de la setantena dels autors i autores que ja han confirmat la seva assistència a la trobada, que serà dinamitzada per la periodista i també escriptora, Marina Martori.

La trobada començarà a les 10 fins a les 12.30 h, quan la periodista Maria Fernández Vidal serà l’encarregada de llegir el pregó de Sant Jordi. A les 12 h es farà una recepció institucional a la pregonera, a l’Ajuntament.

Maria Fernández Vidal (La Roca del Vallès, 1985) és llicenciada en Periodisme (UAB) i, des de fa quinze anys, treballa al Departament d’Esports de TV3. Ha presentat els esports al canal 3/24, diversos programes especials relacionats amb el futbol i el Barça i, des de fa gairebé una dècada, presenta la informació esportiva al Telenotícies Vespre de Toni Cruanyes. És coautora del llibre de contes Superheroïnes de l’esport... amb poders com els teus (Ara Llibres, 2023), juntament amb altres nou periodistes esportives. També escriu una columna d’opinió quinzenal a La Vanguardia.

Les novetats editorials es podran trobar a la parada de publicacions locals i comarcals, que estarà situada a la zona de les oliveres de la Porxada, en el marc de la trobada i de la fira del llibre i la rosa dels dies 22 i 23.

Les novetats locals d’aquest Sant Jordi s’han anat coneixent les últimes setmanes amb activitats de promoció, com presentacions de llibres i signatures amb autors que han organitzat llibreries i entitats, així com el Bookcrossing d’abril, una iniciativa municipal que allibera novetats a equipaments culturals de la ciutat i que cal anar descobrint a través de les xarxes socials.

Podeu consultar tota la informació sobre els autors, les publicacions i les activitats de Sant Jordi a granollers.cat/santjordi.