Bookcrossing

Des del Sant Jordi de 2013, el GRA allibera llibres coincidint amb les dates properes a la diada del llibre i la rosa. Aquest 2022 el bookcrossing es dedica a llibres d'autors i autores locals i comarcals.

Així, del 5 al 30 d'abril s'alliberaran més d'una desena de llibres en espais públics de Granollers per tal que les persones que els trobin, els recullin, els llegeixin i els tornin a deixar. Estigueu al cas de les xarxes socials del GRA!

Els primers llibres que seran alliberats seran:

  • La isla, amb il·lustracions d'Enric Lax (infantil)
  • Cartes a Shakespeare, d'Èlia Espinosa (juvenil)
  • La pregunta, d'Arturo Padilla
  • La guardiana, d'Ariadna Herrero
  • La rula i el primer vol, d'Agnès Ferrer
 

Funcionament del Bookcrossing:

1. Un cop hagis trobat el llibre, llegeix-lo
2. Registra'l a la web bookcrossing.com
3. Deixa'l lliure allà on vulguis perquè algú altre el descobreixi.

Un cop hagis llegit el llibre, entra a la web oficial del moviment www.bookcrossing.com, registra'l amb el seu codi únic BCID (aquest codi el té posat amb una etiqueta a la pàgina següent a la portada). Així pots identificar que l'has aconseguit i alliberar-lo anotant a la web la nova ubicació.

Bookcrossing al GRA

El GRA és un punt de recollida i deslliurament del fenomen Bookcrossing. Al llarg de tot l'any recullen aquells llibres que no vols i que estian en bon estat, els registren i els deixen lliures per la ciutat de Granollers perquè els pugui trobar i llegir més gent.

Recullen llibres de lectura, novel·les i contes. Si disposeu d'aquest material, podeu portar els vostres llibres al GRA per tal de seguir potenciant aquest moviment mundial.