Atenció sanitària

+

A partir del 26 de març i fins a nou avís, el Servei d’Urgències Centre està tancat. 

CATSALUT INFORMA: NOUS HORARIS DELS CENTRES D'ATENCIÓ PRIMÀRIA (CAP)

De manera temporal i fins a nou avís, davant de la situació actual, Catsalut amb la finalitat de poder oferir una millor atenció sanitària a la ciutadania, a partir del dia 21 de març es modifiquen els horaris d’atenció dels Centres d'Atenció Primària:

Obertura de dilluns a divendres, de 8 a 20 h, i els dissabtes, de 8 a 17 h: CAP Vallès de Granollers (c. Museu, 19)

Obertura de dilluns a divendres, de 8 a 20 h: CAP Canovelles (c. Indústria, 23) i CAP Les Franqueses (c. Girona, 290)

El CAP Sant Miquel (av. Francesc Macià 154 ) està obert de dilluns a divendres, de 8 a 20 h. A partir del dilluns 18 de maig es reprèn l'atenció per a dults (fins ara només estava obert per a atenció pediàtrica)

Cal recordar que, davant la situació actual causada pel coronavirus SARS-CoV-2 i d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries, s’ha reorganitzat l’accés als serveis sanitaris, per poder oferir atenció sanitària amb seguretat. Per aquest motiu, s’han habilitat diverses opcions per contactar amb el centre abans de dirigir-s’hi presencialment.

El més recomanable és accedir a la programació de visites a través d’aquest web. Aquí apareix una opció on l’usuari pot fer una explicació general del que necessita, perquè el personal d’atenció primària gestioni la petició i contacti amb els pacients.

Si no, es pot trucar al telèfon 93 326 89 01, des d’on es donarà una resposta adequada a cada cas, ja sigui indicar si cal que es dirigeixi presencialment al centre o si es pot resoldre la seva consulta sense haver de desplaçar-se al CAP.

 

La Meva Salut (LMS) és un espai digital segur que permet a la ciutadania, a través d'una identificació digital, accedir a la seva informació personal de salut, fer consultes i realitzar tràmits electrònics de forma segura i confidencial.