Activitats familiars

El PIN, Parc Infantil de Nadal obrirà del 27 al 29 de desembre, en horari de matí i tarda, amb activitats per a tota la família. La tirolina, el pont de mico, jocs, tallers, inflables... tornen al Palau d’Esports. Abans, però, tindrà lloc la Festa de BenPinguda, dissabte 2 de desembre a les 18 h, a la plaça Maluquer i Salvador, amb el Pinguai i l’Espingueta per ballar a ritme d’El Tramvia Blanc i berenar xocolata i galetes.

El Tió de la campanya solidària de Gran Centre estarà a la plaça de La Porxada els dies 16 i 17 de desembre, matí i tarda, per omplir el rebost d’El Xiprer.

A diferents punts de la ciutat es podrà degustar el brou de Nadal: l’Associació de Veïns Granollers Centre tornarà a organitzar Les delícies del Nadal, el 16 de desembre amb l’escudella elaborada a la plaça de les Olles, amb l’olla soterrada de la mateixa plaça; al Centre Cívic Nord es farà el Caldo de Nadal de l’Associació de Veïns de l’Hostal i a la plaça Jaume I el Conqueridor, l’Escudella de Nadal de l’Associació de Veïns del Lledoner, els dos actes el dia 15 de desembre.

I Els Pastorets es podran veure al Teatre Auditori de Granollers, els dies 30 de desembre i 1 de gener a les 19 h.