Granollers queda Obert x vacances aquest estiu

Una seixantena de propostes culturals per a tots els públics

13 de Juny 2024
+
Presentació programació Obert x vacances

A l’estiu la programació cultural de la ciutat no s’atura. El mes de juny estarà ple d’actes populars, festes de barri i torna la revetlla de Sant Joan a Roca Umbert Fàbrica de les Arts amb la participació d’entitats i associacions de veïns. I el juliol Roca Umbert serà un dels espais destacats amb propostes de circ contemporani i concerts d’artistes tan reconeguts com Ferran Palau o Quimi Portet.

Per Sant Joan les entitats es revetllen!

Diverses entitats de cultura popular i associacions de veïns organitzaran per segon any a Roca Umbert la revetlla de Sant Joan. La revetlla començarà a partir de les 17h amb un taller de dansa. A les 18.30h hi haurà un concert del grup Atempo, i tot seguit, cap a les 19.30h, s’encendrà la foguera amb la flama del Canigó, que per primera vegada arribarà a Roca Umbert i no a la Porxada. A les 20.30h hi haurà el Ball del Drac de Granollers i Carretillada dels Diables, i a les 21.30h es farà un sopar popular que acabarà amb un concert de Lola & the Rinhos (23h) i PD Tes (00.30h). Les entitats que organitzen la revetlla popular oberta a la ciutadania són: Blancs, Blaus, Diables de Granollers, Drac de Granollers, Esbart Dansaire de Granollers, Òmnium Cultural, Passaltpas i Xics de Granollers. També hi col·laboren l'Agrupació Sardanista de Granollers, els Amics dels Gegants i Capgrossos de Granollers, la AAVV Tres Torres, la AAVV Sota el Camí Ral i la AAVV Sant Miquel.

La música torna al Parc Firal amb el Musik N Viu

El Musik N Viu arriba a la 19a edició amb dues nits de concerts al Parc Firal (28 i 29 de juny). La primera nit estarà organitzada per One Drop. Associació de Reggae de Granollers, amb la proposta del productor i dj Prince Fatty. La segona nit anirà a càrrec de Diables de Granollers amb el concert del músic Joan Garriga i el Mariatxi Galàtic.

Podeu consultar tota la programació del Musik N Viu a www.musiknviu.cat

Cinema, circ, concerts i espectacles de carrer el mes de juliol

Els dimarts de juliol seran el dies del Cinemafreshhh, que arriba al Parc Torras Villà amb una programació pensada per una desena de joves de La Crida, un procés engegat pel Cinema Edison l’any 2022 de trobada i acció per a persones joves interessades en el món del cinema i l’audiovisual. Junts, i a partir d’un procés intern, han configurat al programació del festival d’enguany: Mujeres al borde de un ataque de nervios, Otra ronda, Your name i Little Miss Sunshine.

Els dimecres i els dijous, Roca Umbert Fàbrica de les Arts serà l’espai on passar la tarda. La fàbrica oferirà activitat de 18 a 23h, amb un espai on gandulejar, foodtrucks, instal·lacions artístiques, i DJ’s. I a les 20h, els dimecres hi haurà espectacles de circ contemporani, i els dijous també a les 20 h, concerts a la fresca amb Maria Jaume, Ferran Palau, Meritxell Nedderman i Quimi Portet (aquest últim tindrà un preu de 8 euros). La resta de programació continuarà sent gratuïta.

Tota la programació de l’Obert x Vacances es pot consultar a www.rocaumbert.cat

La programació s’estén pels barris amb Les Fresques de Centres Cívics i les revetlles i festes populars

Els divendres de juliol Les Fresques de la Xarxa de Centres Cívics oferiran propostes d’espectacles familiars i de carrer per a tots els públics, que s’estendran a places i carrers de Palou, Can Bassa i Lledoner.

La proposta d’estiu es completa amb les festes majors dels barris de Ponent, Can Bassa, Can Mònic, Can Gili i la Lluïda de Palou.

Podeu consultar tota la programació d’estiu a Granollers.cat/cultura