Aquest dijous 6 d'octubre a les 18 h es fa la lliçó inaugural de la Diplomatura de Postgrau en Autoconeixement i Programació Neurolingüística (PNL), a càrrec de Francesc Torralba, professor de la URL; Doctor en Filosofia i en Teologia; director de la Càtedra Ethos d'ètica aplicada a la URL; director de l'Anuari Ars Brevis de la Càtedra Ramon Llull Blanquerna.

La Diplomatura de Postgrau en Autoconeixement i PNL és una nova activitat dins les formacions en intel·ligència emocional que des de fa anys s'imparteixen al Centre Tecnològic i Universitari de Granollers. L'any passat ja es van acreditar dos cursos d'especialització d'aquesta matèria per la Universitat de Vic, el PNL Practitioner i el PNL Avançat. La finalitat de la formació en PNL (programació neurolingüística) és incrementar les opcions per tal que les persones aconseguim els objectius que ens plantegem en els diferents camps de l'activitat humana, i alhora millorar la qualitat de vida.

La PNL és una metodologia basada en el modelatge de programes d’excel·lència personal. Richard Bandler i John Grinder, els seus creadors, als anys 70, van observar persones que funcionaven bé en l’àmbit de la relació d’ajuda, la comunicació i el canvi personal. Van practicar un treball de descodificació dels programes interns i externs que empraven i en van fer un mètode de modelatge. Posteriorment s’hi ha afegit coneixements que fan que en l’actualitat és una eina molt rica per l’autoconeixement, la comunicació i l’obtenció d’objectius personals i professionals. Segons Xavier Guix, un dels professors del postgrau, "d'ençà que es fa a Granollers, més de 200 persones han passat ja per aquesta experiència i els ha canviat la vida. És un fenomen que passa arreu, entre altres coses perquè la gent cerca alternatives a aquest món que sembla no tenir gaires solucions".

Entradeta: 

Aquest curs és un nou programa que amplia i adapta al Pla de Bolonya els continguts, que passen a tenir un caire més professionalitzador, dirigit a la gestió de programes de formació en autoconeixement. Una formació que només es pot cursar a Granollers.

Etiquetes: 

Data: 

4 octubre de 2011

Publicar a les Xarxes Socials?: 

No

Notificar a premsa?: 

No

Assumpte: 

Àrea: 

_