Comença una nova edició del projecte Connecta Jove Vor que ofereix orientació, formació i inserció professional

Aquest projecte comarcal permet a joves d’entre 16 i 29 anys formar-se i accedir a ofertes de treball de diferents sectors

29 de Gener 2024
+
Comença una nova edició del projecte Connecta Jove Vor que ofereix orientació, formació i inserció professional

L’Ajuntament de Granollers participa de nou en el projecte «Connecta Jove VOr», una iniciativa liderada i coordinada per PIMEC que permetrà qualificar professionalment, orientar i ajudar a inserir laboralment un màxim de 90 persones joves del Vallès Oriental d’entre 16 i 29 anys.

Les persones participants rebran orientació sociolaboral individual i grupal: orientació laboral per competències, acompanyament i suport en el procés de recerca de feina; orientació i seguiment acadèmic. De març a junt, també rebran formació professionalitzadora subvencionada en diversos itineraris formatius: manteniment de bicicletes i de vehicles de mobilitat urbana; manteniment industrial; operacions auxiliars de serveis administratius i generals; trasllat sanitari; muntatge i manteniment d’instal·lacions frigorífiques; i instal·lacions fotovoltaiques.

A més, es programaran visites a empreses, activitats socials per treballar cohesió de grup i l’arrelament al territori, i es faran accions de prospecció a empreses, per tal de copsar possibles necessitats de cobertura de llocs de treball en les especialitats i sectors relacionats amb la formació programada, oferint possibilitats d’inserció laboral a les persones joves participants. També es treballarà per incentivar el retorn al sistema educatiu reglat, en els casos que aquesta sigui l’opció d’itinerari triada i consensuada amb els i les joves.

Per participar al projecte Connecta Jove VOr cal tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrit al SOC com a demandats d’Ocupació no Ocupats/des (DONO), residir al Vallès Oriental. Cal fer la preinscripció en aquest enllaç

L’Ajuntament de Granollers, a través de Granollers Mercat, participa en aquest projecte juntament amb l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i els centres de formació Fundació Eurecat, Isoveri Formació, APEC, Sis Prevenció i Ciclyng No Limit.

El projecte Connecta Jove VOr s’emmarca en la convocatòria de Projectes Singulars, finançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i té una durada prevista de 12 mesos, fins al desembre de 2024.

Més informació a www.granollers.cat/connectajove o contactant amb:

Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Granollers

Masia Tres Torres. C. de les Tres Torres, 18-20

Telèfon 93 861 13 90

feinagm@granollers.cat