Tall de trànsit el dia 12 de febrer al carrer Torras i Bages amb motiu de les obres del nou carril bici

El dissabte 10 de febrer es traslladen tres parades de bus

08 de Febrer 2024
+
El dilluns 12 de febrer, es renovarà l’asfalt del carrer de Torras i Bages, entre la plaça de la Constitució i el carrer Ponent

Continuen les obres del nou carril bici de l'avinguda Estació del Nord i el carrer de Torras i Bages, entre els carrers de Joanot Martorell i Ponent, i les pròximes accions inclouran la renovació de l’asfaltat de la calçada. Així, dilluns 12 de febrer, coincidint amb un dia festiu dels centres educatius de la ciutat, es renovarà l’asfalt del carrer de Torras i Bages, entre la plaça de la Constitució i el carrer Ponent. I l’endemà, el dimarts 13 de febrer, s’asfaltarà l'avinguda de l’Estació del Nord, entre el carrer Joanot Martorell i la rotonda del passeig de la Conca del Besòs, sense talls de trànsit.

Les obres de renovació de l’asfaltat començaran a les 8 del matí i s’allargaran durant tota la jornada. Els treballs suposaran que el dilluns 12, mentre duri l’obra, quedi tallat al trànsit el carrer de Torras i Bages, entre la plaça de la Constitució i el carrer Ponent. En aquest cas, podrà haver-hi restriccions puntuals d’accés als guals existents a Torras i Bages i el trànsit al carrer de Rafael de Casanova estarà tallat entre Almogàvers i Torras i Bages. En aquest tram, els vehicles estacionats i els guals, podran sortir en sentit contrari fins a Almogàvers.

El dimarts 13 de febrer es faran les obres d’asfaltat a l'avinguda de l’Estació del Nord (entre Joanot Martorell i la rotonda del passeig de la Conca del Besòs). La circulació de vehicles estarà garantida tot i que poden haver-hi desviacions puntuals fins que acabin els treballs.

Aquestes actuacions suposen un pas més en la creació del nou itinerari per a bicicletes que unirà el centre de la ciutat amb l’estació de tren de Granollers-Canovelles, amb l'itinerari pedalable de la carretera de Lliçà (BV-1432), amb els barris de Terra Alta i Can Gili, i amb les zones industrials del riu Congost. Aquesta actuació, que contribueix a crear un nou eix de connexió dels diferents itineraris pedalables existents, reforça l’aposta de ciutat per crear una xarxa pedalable que ja es va iniciar amb el carril bici del carrer Girona i que tindrà continuïtat amb el previst a l’avinguda de Sant Esteve.


El dissabte 10 de febrer es traslladen tres parades de bus

Les obres del nou carril bici replantegen la mobilitat en tot l’àmbit d’actuació i les parades de bus de la zona canviaran d’ubicació a partir del pròxim dissabte 10 de febrer. Així, les parades de la plaça de la Constitució (L41, L42, L43, 377 i 383) i de Torras i Bages (L3 i A5) es desplaçaran a una nova ubicació al pont sobre el riu Congost, entre les dues rotondes. El mateix dia, també es desplaçarà uns metres la parada de l’avinguda de l’Estació del Nord (L1, L3, L41, L42, A5, A7, A37, 260, 340, 348, 377, 383 i 420).

Les parades de bus existents en aquest tram quedaran anul·lades durant tota el dia 12 de febrer mentre durin els treballs.

Podeu consultar les afectacions de les línies a transgran.cat i a sagales.cat

 

Aquesta actuació ha rebut el finançament dels fons de la Unió Europea - Next Generation
en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència