El Ral·li Fotogràfic "Granollers es revela" arriba a la 25a edició

La iniciativa forma part de les activitats d'estiu dels centres cívics de la ciutat i és oberta a tot el públic amant de la fotografia

24 d'Abril 2024
+
25a edició del Ral·li fotogràfic

L'Ajuntament de Granollers, amb l'Associació Fotogràfica Jaume Oller, organitza el 25è Ral·li Fotogràfic "Granollers es revela". Aquest esdeveniment, que forma part de les activitats d'estiu dels centres cívics de la ciutat, és oberta a tot el públic amant de la fotografia. Enguany, el Ral·li Fotogràfic arriba a la seva 25a edició amb una programació especial anomenada "Temps de Ral·li" i que està formada per les activitats següents:

Exposicions

 Diari fotogràfic: Exposició fotogràfica col·lectiva que mostra el procés de creació a partir d’un treball personal que obre un diàleg amb el territori des del llenguatge fotogràfic, l’escriptura i l’experiència del taller Diari fotogràfic, fet al Centre Cívic Nord per Constanza Klaric i Ángel Cristi.

Inauguració: dimecres 15 de maig a les 19 h

Centre Cívic Nord: del 15 al 31 de maig de 2024 

 

Desconstruint el ral·li a través del collage: Creacions artístiques col·lectives fetes pels infants dels Espais Kanalla de Can Bassa i Can Gili a partir de les fotos guanyadores dels diferents ral·lis fotogràfics, a càrrec de Núria Güell.

Centre Cívic Can Gili: del 24 al 30 de maig de 2024

Centre Cívic Can Bassa: 20 de juny de 2024

Passejada fotogràfica: les postals de Palou Projecte comunitari “El Mapa de Palou”

Aprendre les millors tècniques per fotografiar paisatges i edificis tot passejant per l’entorn rural. Les fotografies realitzades s’inclouran en “El Mapa de Palou”, projecte que pretén reconèixer la singularitat del barri i del territori.

Divendres 26 d’abril i 3 de maig de 2024, de 19 a 21 h

◦ Lloc: Sortida des del Centre Cívic Palou.

 Il·lumina’t: xerrades sobre fotografia “Fotografia de carrer”

Gabriel Brau compartirà les seves experiències, consells pràctics i tècniques per capturar moments autèntics. L’Il·luminat és un espai de trobada mensual organitzat per l’Associació Fotogràfica Jaume Oller, obert a tota persona interessada en el món de la fotografia. 

Divendres 17 de maig de 2024, de 19 a 21 h

◦ Lloc: Centre Cívic Nord

 Passejada fotogràfica

Descobreix Granollers a través del Ral·li Fotogràfic: Una ruta guiada pels punts fotografiats en anteriors ral·lis a Granollers

Divendres 24 de maig de 2024, de 17 a 19 h

Lloc: sortida des del Centre Cívic Nord

 

Prepara’t per al Ral·li

Aprendre les millors tècniques per crear col·leccions fotogràfiques i treure partit de les fotografies d’interior i d’exterior. Un taller especialment creat per a participar en el ral·li d’aquesta edició.

◦ Dimecres 29 de maig de 2024, de 18.15 a 20.45 h

◦ Lloc: sortida des del Centre Cívic Jaume Oller

 XXV Ral·li Fotogràfic, Granollers es revela

El Ral·li Fotogràfic tindrà lloc diumenge 2 de juny de 2024, a les 9 h a la Plaça de la Porxada. Inscripció prèvia del 20 al 31 de maig de 2024, en línia, presencialment a qualsevol dels cinc centres cívics de la ciutat o el mateix dia de l’activitat de 9 a 11 h.

A més a més, del 20 al 26 de maig, tindrà lloc un concurs a l’Instagram @centrecivicsgranollers. Les temàtiques i les bases per a la participació es revelaran pròximament a través del mateix compte.

Per a més informació sobre el 25è Ral·li fotogràfic i totes les activitats relacionades, els interessats podran visitar la pàgina web www.granollers.cat/ tempsderalli