Els centres cívics us convidem a les Festes d'Hivern

Amb la col·laboració de les entitats dels centres!

21 de Novembre 2017
+

Com cada any, quan arriba el mes de desembre els centres cívics volem celebrar aquestes festes amb els veïns i veïnes dels barris de Granollers. Enguany cada centre cívic ha organitzat una festa amb l'inestimable col·laboració de les entitats dels barris i de persones altruistes amb ganes de donar un cop de mà.

Al Centre Cívic Palou ens hi trobarem el dijous 14 de desembre a les 18.00 h i viurem una jornada única i molt engrescadora, amb "El Foraster" dels centres cívics, a càrrec de Pol Aumedes. En Pol haurà anat a diferents espais de Palou a enregistrar el caràcter de la seva gent. El dia de la festa es farà el visionat i l'espectacle, i posteriorment es farà un berenar compartit, que donarà lloc a un divertidíssim joc d'intercanvi. Caldrà portar regals per intercanviar!

El divendres 15 de desembre el focus es centra al Centre Cívic Can Gili. A les 18.00 h es podrà gaudir d'una mostra de dansa a càrrec del grup d'animadores del curs de Pom-pom dance i balls del grup de joves Move. Posteriorment tindrà lloc un bingo popular, amb berenar inclòs. Per participar-hi caldrà portar un producte alimentari nadalenc, del 27 de novembre al 13 de desembre. Quantes més paneres es puguin omplir, més bingos tocaran!

Al Centre Cívic Can Bassa es farà el mateix divendres 15 de desembre a les 18.30 h. S'hi podrà gaudir de l'espectacle teatral "Simplicitats", a càrrec de la companyia Xucrut Teatre. El grup Implicadas cantarà nadales i finalment es compartirà un caldo de Nadal comunitari i un te marroquí a la menta, amb la col·laboració de les entitats i col·lectius del barri. Porta el teu barret nadalenc o que sigui divertit, i ens ho passarem d'allò més bé!

Al Centre Cívic Jaume Oller la festa serà el dilluns 18 de desembre a partir de les 18.00 h. Les setmanes anteriors a la festa es farà una recollida solidària de productes per al Xiprer. En primer lloc podrem gaudir d'una bona xocolatada per escalfar-nos. Després es faran actuacions d'alguns dels grups que participen al centre: cantada de la Coral Sonata i petit concert dels alumnes dels cursos de guitarra. A part d'això, diversos grups com el club del punt i el ganxet o l'Associació d'Amics Gent del Barri Sant Miquel i l'AV Tres Torres estan col·laborant en la decoració del centre, per tal que quedi ben atractiu i nadalenc. Finalment, tindrà lloc el sorteig d'una panera en què cada persona que hagi portat un producte tindrà opcions d'endur-se-la. Tot això, dinamitzat pel músic i showman Pol Aumedes.

L'última de les festes tindrà lloc el dimarts 19 de desembre al Centre Cívic Nord. A les 17.30 h la canalla tindrà un espai de jocs infantils, a la qual també hi podran assistir les seves famílies. Posteriorment es deixarà lloc a la tradició: un bon quinto de Nadal per amenitzar la tarda.Hi haurà paneres per als guanyadors i berenar per a totes les persones assistents!

Desitgem que tothom s'animi a assistir-hi i us esperem als centres per celebrar el Nadal amb bona companyia!