Arriba l'hora de "posar-se en joc"

El CNL del Vallès Oriental proposa jocs lingüístics al Centre Cívic Jaume Oller

01 de Octubre 2014
+

A partir del dimecres 1 d’octubre les persones que visitin el Centre Cívic Jaume Oller de Granollers trobaran al vestíbul un tòtem amb el joc proposat (una endevinalla, una frase feta per completar, una paraula desordenada...) i al costat les butlletes de resposta, que podran dipositar en una urna. Cada quinze dies es plantejarà un joc nou i es donarà la solució de l’anterior. Les persones que hagin encertat la resposta entraran en el sorteig de premis diversos (entrades al teatre o al cinema, llibres...).

Aquesta iniciativa té un doble objectiu: per una banda, que el català sigui present al centre cívic d’una manera lúdica, i de l’altra que els alumnes del Servei de Català i les parelles lingüístiques del programa del Voluntariat per la llengua coneguin el centre cívic i les activitats que s’hi fan.

Aquesta edició del “Posa’t en joc”, com la que es va fer el curs passat al Centre Cívic Nord de Granollers, girarà també entorn dels animals, és a dir que en tots els casos la resposta serà el nom d’un animal.

Encoratgem a tots els usuaris i usuàries que hi participin!