Encara et pots inscriure a les activitats i cursos de centres cívics

Els equipaments i les entitats residents fan un centenar de propostes socioculturals de cara al nou curs

20 de Setembre 2012
+

Els Centres Cívics proposen prop d'un centenar d'activitats de cara al nou curs, que començarà el mes d'octubre. Les inscripcions van començar el 3 de setembre, per als cursos organitzats per les entitats i el dia 12, per als organitzats per la pròpia Xarxa de Centres Cívics. 

L'oferta s'organitza en quatre àrees temàtiques. En salut i creixement  personal, destaquen cursos com respirar per relaxar-se, Shakti Dance (ioga de la dansa), parlar en públic, alimentació per al dia a dia, i tai-txi; en expressió i creativitat, es proposen tècniques de circ, confecció de fermalls, qui canta els mals espanta, caixó flamenc, hip-hop, vitralls i gospel; dins de terra i fogons, hi ha una  aproximació a la cuina italiana, la volta al món en cinc gastronomies, o també la cuina de tardor. I en tecnologia i recursos, s'ofereix un curs d'iniciació per aprendre a patinar, jocs educatius per a gossos o classes de català en línia.   

La Xarxa de Centres Cívics també fa una oferta d'activitats adreçades a infants i joves, com ara un curs de capoeira, teatre en anglès o circ per a pares i fills. 

Les inscripcions poden fer-se fins al 28 de setembre, personalment a qualsevol dels centres cívics Can Bassa, Can Gili, Palou, Jaume Oller i Nord, o bé per internet a través de les adreces www.granollers.cat/centrescivics o www.granollers.cat/ovac.