S'amplia l'horari del cementiri amb motiu de Tots Sants

Els autobusos també modificaran la seva freqüència

20 de Octubre 2008

 El Cementiri Municipal amplia el seu horari amb motiu de la celebració de Tots Sants. Així, del 25 d'octubre al 2 de novembre estarà obert de 9 a 18 h ininterrompudament.

La freqüència de pas de l'autobús urbà de la línia 1 que arriba al cementiri serà de 20 minuts els dies laborables (de dilluns a divendres)  i també dissabte 1 de novembre, dia de Tots Sants. La freqüència serà de 30 minuts el dissabte 25, diumenge 26 i diumenge 2 de novembre, des de les 8 h fins les 22.30 h. Per a més informació d'aquesta línia es pot trucar al 93 870 78 60. 

La línia 1 circula per Can Gili, Congost, Instituts, Centre, Sota el Camí Ral, Sant Miquel, Joan Prim i Granollers Nord. Fa el recorregut pels carrers Maria Palau, av. de l'estació del Nord, Roger de Flor, Lluís Companys, Camp de les Moreres, Magallanes, Colom, Estació de França, av. Sant Esteve, av. del Parc, Girona, Francesc Ribas, Hospital,  el Ramassar i Cementiri Municipal. La tornada és per La Torreta, Josep Umbert, av. Sant Esteve, i el recorregut invers.