Recepció municipal a la Penya Cunitu

Coincidint, una vegada més, amb la trobada periòdica de l'entitat

25 de Novembre 2008
+

El passat dissabte 22 va tenir lloc, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, la recepció municipal a la Penya Cunitu, una entitat amb més de 300 socis que contribueix, des de fa uns anys, a la promoció de la ciutat de Granollers.
La Penya Cunitu es va fundar l’any 1941 i va iniciar la seva activitat organitzant campionats de futbol, a més d'un equip d'handbol i un campionat d'escacs, entre altres iniciatives. A l'actualitat, organitza conferències, festes populars i sortides diverses.
Entre les iniciatives de la Penya Cunitu més conegudes per promocionar Granollers, destaca la ubicació de les maquetes de la Porxada i de l'edifici històric de l'Ajuntament al parc Catalunya en Miniatura, a  Torrelles de Llobregat, els anys 2001 i 2002.

La recepció ha coincidit, una vegada més, amb la trobada periòdica de l'entitat i va acabar amb la ja habitual fotografia dels socis assistents amb membres del consistori de Granollers, a l'escala principal de l'edifici de l'Ajuntament, a la plaça de la Porxada.
Per part de la Penya Cunitu hi van assistir el president, Tomàs Fuertes, i el vicepresident de l'entitat, Josep Ges, entre d'altres membres.