"Punt nadó", nou servei municipal d'atenció als infants més menuts

Properament, als centres cívics de Granollers

27 de Novembre 2008

Els cinc equipaments de la xarxa de centres cívics de la ciutat oferiran espais diversos per atendre les necessitats d'alimentació o higiene dels bebès. Incorporaran, per tant, un nou ús, amb l'anomenat "Punt nadó", un servei municipal d'atenció als infants més menuts pensat per a famílies amb nadons i els seus cuidadors o cuidadores.
L'Ajuntament dóna resposta, així, a una necessitat detectada als centres cívics, com a equipaments públics oberts a la ciutadania. Sovint, els pares i les mares o les persones que tenen cura de nadons han de donar de menjar al seu bebè o bé han de canviar-li els bolquers, mentre es troben en aquests centres o mentre passegen per la ciutat. Amb aquesta iniciativa, qualsevol persona -sigui o no usuària d'algun centre cívic- podrà accedir a aquests espais per satisfer les necessitats d'un nadó.

A partir de mitjan gener, "Punt nadó" estarà obert, de dilluns a divendres, en horari de tarda i vespre en aquests equipaments municipals:
Centre Cívic Can Bassa (pl. de Joan Oliver, 1)
Centre Cívic Can Gili (Camí Vell de Lliçà, 1)
Centre Cívic Palou (pg. del Doctor Fàbregas, s/n)
Centre Cívic Jaume Oller (c. de la Mare de Déu de Montserrat, 47)
Centre Cívic Nord (c. del Lledoner, 6)
Fins al 23 de juny, l'horari serà de dilluns a dijous de 16 a 21 hores i, el divendres, de 17 a 21 hores. Durant l'estiu, de dilluns a divendres, de 17 a 21 hores (sempre a excepció de vacances i festius, dels quals cada centre informa prèviament als usuaris).

"Punt nadó" és una iniciativa de la xarxa de centres cívics de Granollers, que depèn del Servei de Participació de l'Ajuntament.