Més pel·lícules dirigides per dones, ara, vinculades a la salut

El III Cicle de cinefòrum Elles dirigeixen porta a Granollers noves sessions de cinema amb mirada femenina

05 de Octubre 2010
+

Del 13 d'octubre a l'1 de desembre, la Biblioteca Roca Umbert de Granollers acollirà tres pel·lícules amb reflexions sobre la situació de les dones al món, vinculades a la salut i, en concret, a la manera com les dones afronten una malaltia greu. Totes les sessions seran a les 19 h. Rosa Maria Palencia, doctora en comunicació audiovisual, professora de cinema a la UAB i especialista en cinema de dones, moderarà aquest cinefòrum, de pel·lícules dirigides per dones.

Dimecres que ve, dia 13, s'hi podrà veure la pel·lícula Mi vida sin mí (2003), d'Isabel Coixet. El 3 de novembre, La teta asustada (2009), de Claudia Llosa, dins la programació del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones. I el dia 1 de desembre, Positius (2009), de Judith Colell, una sessió programada amb motiu del Dia Internacional de la SIDA.

Aquest III Cicle de cinefòrum Elles dirigeixen l'organitzen el Centre d'Informació i Recursos per a Dones (CIRD) de Granollers conjuntament amb la Biblioteca Roca Umbert i amb la col·laboració de la Taula d'Igualtat d'Oportunitats de Granollers.