Ja estan a punt les activitats de la xarxa de centres cívics per al període 2008-2009

Una de les novetats d’aquest semestre és la programació de cursos més concrets i específics, i d’una durada més breu, d’1 a 8 sessions.

16 de Setembre 2008
+

Del 15 al 30 de setembre és el període d'inscripcions per als cursos( d'octubre a febrer) dels centre cívics del curs 2008-2009. L’horari dels centres és de dilluns a dijous de 16 a 21 i divendres de 17 a 21h.

Les propostes es divideixen segons en 4 eixos temàtics: Salut i creixement personal es basa en propostes que treballen la cura del cos i la ment per combatre situacions de bloqueig produïdes sovint per l’estrès que el dia a dia ens suposa a més de les conferències de l’Aula de Salut, també incloses en aquest eix programàtic. El segon bloc és el d’expressió i creativitat que acull diverses disciplines: arts plàstiques, visuals, escèniques i musicals. Pel que fa Terra i Fogons són els tallers dedicats a propostes culinàries que desperten força interès, com els cursos de cuina, el de l’entorn del vi, sobre plantes aromàtiques…I en el darrer grup temàtic, Tecnologia i Comunicació s’hi troben totes aquelles activitats en relació amb aquestes dues temàtiques, que sorgeix per cobrir la programació de formació en noves tecnologies i per acollir una sèrie de propostes d’aprenentatge d’idiomes que estant  oferint algunes entitats de centres cívics.

També hi ha la programació en l’àmbit de la Dinamització Comunitària, impulsada per la xarxa de centres cívics i que es coneix amb el nom de Comunitart, contempla el desenvolupament d’uns projectes com: Paraules i cafè, que és l’establiment d’un espai de trobada per a les dones del barri, que afavoreixi la generació d’idees que es puguin finalment portar a la pràctica. Passa’m la recepta parteix de les trobades a l’entorn de la cuina de les dones del centre cívic Palou, Xarxa e-Comunitat, que neix del projecte d’accés a les noves tecnologies.

Per a informació més concreta sobre els cursos us adjuntem un document on hi podeu trobar tota la informació.