Inauguració de les Jornades de participació ciutadana i dinamització del teixit associatiu

Una xerrada de l'antropòleg Manel Delgado i les experiències sobre pressupostos participatius del Figaró i Mataró, entre les activitats d'aquesta programació

28 de Gener 2009
+

Aquest divendres, 30 de gener, a les 17 h i a Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau (c. del Rec, 19), tindrà lloc l'acte d'inauguració de les Jornades de participació ciutadana i dinamització del teixit associatiu,una nova programació per millorar la participació ciutadana. Hi intervindrà el cap de l’Oficina de Participació Ciutadana de l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Manel Brinquis, juntament amb l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i el regidor de Participació, Cooperació i Drets de la Persona, Juan Antonio Corchado.

Aquestes jornades es desenvoluparan a Granollers els dies 29, 30 i 31 de gener i estan destinades a representants d'associacions de tot tipus i a tècnics i tècniques vinculats a la dinamització de les entitats. L'objectiu és donar a conèixer eines útils per millorar la comunicació i el desenvolupament dels processos participatius i reflexionar sobre les dificultats actuals.
Aquest és el programa previst, amb el suport de l'Oficina de Participació Ciutadana de la Diputació de Barcelona:


Dijous, 29 de gener
Centre Cívic Nord (c. del Lledoner, 6)
De 18.30 a 21.30 hores. Taller: La comunicació i el treball en equip en les associacions (I)

Divendres, 30 de gener
Sala de Plens de l'Ajuntament (pl. de la Porxada, 6)
12 h. "La administración local y la participación ciutadana", a càrrec d’Eva Salaberría, tècnica de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Donòstia. Adreçat a tècnics municipals.

Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau (c. del Rec, 19)
17.30 h. "Nuevos retos de la participación ciudadana: el papel de las asociaciones de vecinos", a càrrec d’Eva Salaberría, tècnica de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Donòstia.
18.30 h. Pressupostos participatius, a càrrec de Manel García Padreda, membre del CAF i alcalde del Figaró, i Glòria Brusati i Massaguer, cap del Servei de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Mataró.
19.45 h. La participació al marge de les institucions, a càrrec de Manuel Delgado, antropòleg.

Dissabte, 31 de gener
Centre Cívic Nord (c. del Lledoner, 6)
De 10 a 14 hores. Taller: La comunicació i el treball en equip en les associacions (II).