Granollers commemora el 25 de novembre

Cada any Granollers se suma als actes de commemoració del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones. En aquesta ocasió l'objectiu de la campanya és fer visible la violència que pateixen les dones arreu del món.

26 de Novembre 2010
+

 "Violada, mutilada, assassinada, assatjada, lapidada, explotada, maltractada … FINS QUAN!" Aquest és l'eslògan que l'Ajuntament de Granollers proposa aquest any amb motiu de la commemoració d'aquesta diada.

De les activitats programades destaquen la lectura del manifest i la performance a càrrec de la Taula d'Igualtat d'Oportunitats amb la col·laboració dels grups de dones de la ciutat i l'encesa d'espelmes, que s'ha fet aquest dijous 25 de novembre a les 19 hores a la plaça de la Porxada. A la programació d'enguany ha destacat la projecció del documental Dones sense llibertat i el col·loqui que ha moderat Cristina del Valle, creadora de la plataforma Mujeres Artistas contra la Violencia de Género i coneguda per ser la cantant del grup Amistades Peligrosas, qui posteriorment es va trobar amb representants d'organitzacions de dones de Granollers a Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau.