Exposició pública del projecte d'ampliació de l'escola bressol Cangur

Abans de l'aprovació definitiva

23 de Desembre 2009

Properament i durant trenta dies, es podrà consultar el treball tècnic del Servei d'Obres i Projectes de l'Ajuntament de Granollers per millorar les condicions de l'Escola Bressol Municipal Cangur, abans de l'aprovació definitiva del projecte. Es tracta de les obres d'ampliació i reforma previstes en aquest centre escolar, situat al carrer de Prat de la Riba, 84, que tenen un pressupost de 934.190,22 euros.

En aquest treball tènic, es preveu construir una edificació complementària a l'escola que ampliarà l'espai d'aquest centre en 195 m2  més de superfície útil (l'actual superfície útil són 329, 27 m2) .
L'objectiu és adequar les instal·lacions de l'escola bressol Cangur a les noves exigències i resoldre i garantir l'accessibilitat a tot l'edifici. En aquest sentit, amb la nova edificació, s'eliminarà el desnivell entre la planta baixa de la finca i les aules. Tot plegat, per mitjà d'una comunicació senzilla de les aules -que quedaran situades a la banda amb millor ventilació i il·luminació del centre escolar- i el pati, que quedarà comunicat de manera directa amb les aules.
El termini d'execució previst per a aquestes obres és de 10 mesos.

Recordem que, mentre es faci aquesta ampliació, l'alumnat de la Cangur continuarà el curs escolar a la nova escola bressol de Congost, situada a la carretera de Caldes, 52.