Es presenta un nou volum de la col·lecció "Coneguem Granollers", dedicat a l'Esbart Dansaire

L'ha escrit Josep Capdevila, vinculat a l'entitat, que n'ha recollit la història a través de recerca a arxius i entrevistes a persones lligades a una associació amb més de 75 anys de trajectòria

20 de Gener 2010
+

Divendres que ve, 22 de gener, a dos quarts de 9 del vespre, la Casa de Cultura Sant Francesc acollirà la presentació del número 18 de la col·lecció municipal Coneguem Granollers, dedicada a la divulgació de qüestions d'interès local i comarcal.

El volum, titulat L'Esbart Dansaire de Granollers, és obra de Josep Capdevila, que, després d'investigar i recollir informació als arxius i biblioteques locals, ha escrit sobre l'origen i evolució d'aquesta entitat granollerina nascuda als anys 30 del segle passat, amb l'ajut també d'entrevistes a persones que hi estan vinculades. El llibre recull les diverses produccions estrenades per l'Esbart -Batecs, Blaüncs, Eclèctic... i la darrera, Aleatori, sobre música de Lluís Llach...- i també les danses ballades al llarg d'aquests anys per una entitat que l'any 2007 va rebre la Medalla de la Ciutat.