Demà s'inaugura Cdigital Granollers, segones jornades de la Catosfera

La inauguració anirà a càrrec del Conseller de Governació i Administracions Púbiques, Jordi Ausàs, i posteriorment el president del Parlament, Ernest Benach, farà una ponència.

27 de Març 2009

Demà divendres 27 de març, a les 18 h, el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà Cdigital Granollers, les segones jornades de la Catosfera, que tindran lloc a la Troca, al recinte de Roca Umbert Fàbrica de les Arts (c. d’Enric Prat de la Riba, 77) els dies 27, 28 i 29 de març.

La ponència magistral la farà Enrique Dans, reconegut blogger, professor i investigador sobre els efectes de les noves tecnologies a persones i empreses, i col·laborador habitual de diaris i revistes com El País, El Mundo, Público, ABC, Expansión, Libertad Digital o PC Actual.

També comptaran amb la presència del president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, que parlarà sobre el Parlament 2.0, web que presenta un catàleg d'opcions de participació per mitjà de les diverses xarxes socials. Serà divendres 27, a les 20 h,

Entre les taules més destacades hi ha la que tractarà sobre "Política als Social media", amb la presència, entre d'altres, d'Alana Moceri, presidenta del Partit Demòcrata a Espanya i experta en activisme polític; també hi ha programada la taula "Emprenedors 2.0", que comptarà amb la participació Didac Lee, emprenedor, conseller delegat d'Inspirit, Spamina, Conzentra, Intercom Argentina i col·laborador habitual d'El Periódico.

Per últim, destaquem també la taula "Popularitat i web 2.0", amb la presència de Javier Capitán, periodista expresentador d'El Informal i que actualment escriu el blog javiercapitan.com; de Roger Roca, amb el bloc del programa Sputnik; Lluís Marquina, amb el blog d'Info K,  Albert Murillo, amb el blog generació digital, i Ferran Morón, amb el blog de Temps de Neu.

Us adjuntem el programa de les jornades. Per a més informació www.cdigital.cat.