S'inaugura "Makiko Lab", una intervenció artística pensada i feta per a Roca Umbert

A l'Espai d'Arts, aquest dijous, 18 de novembre, les 7 de la tarda, i anirà precedida d'una visita guiada per l'antiga fàbrica tèxtil

17 de Novembre 2010
+

Dijous, 18 de novembre, a les 7 de la tarda, s'inaugura a l'Espai d'Arts de Roca Umbert l'exposició "Makiko Lab", d'Izaskun Álvarez i Maite Camacho, una obra singular projectada i creada durant la setmana que        les artistes basques han passat a Granollers.

Aquesta és l'essència de "Makiko Lab", una obra col·lectiva creada a partir de les característiques de l'espai i l'entorn que l'acull. En aquest cas, les naus de Roca Umbert, el seu passat tèxtil i present com a fàbrica de les arts, són font d' inspiració de les artistes, on han trobat les idees, els materials i els objectes que conformen una obra única.

"Makiko Lab" agrupa un nombre d'artistes que treballen amb la idea de procés, de trobada, de reutilització, i agafa aquesta paraula del japonès, "makiko", per intentar definir una proposta força indefinible, unida a la idea de laboratori com a espai de creació col·lectiva in-situ, a partir de la manera particular de treballar de cada artista. 

Abans de la inauguració, el públic podrà participar en una visita guiada per Roca Umbert, descobrir-ne el seu antic ús industrial i l'actual transformació com a centre de creació i difusió artística. L'activitat començarà a les 6 de la tarda i cal inscriure's abans (tel. 93 860 47 92 – hola@rocaumbert.cat)

 En paral·lel a l'exposició "Makiko Lab", els interessats podran participar a la càpsula formativa "Jo no en tinc ni idea d'art contemporani", que farà l'historiador de l'art Jorge Luis Marzo sota el títol "La crisi de valors de l'art a partir de Duchamp", dimecres que ve, 24 de novembre, a les 7 de la tarda.

 La mostra estarà exposada a l'Espai d'Arts fins al 18 de desembre, i cada divendres s'oferiran visites comentades, a les 7 de la tarda.