El contacontes veneçolà Rubén Martínez explica contes per a adults a La Troca

Aquest dissabte hi ha la darrera sessió del cicle, titulada "A 40 cuentos por hora"

27 de Maig 2010

Dissabte que ve, 29 de maig, a dos quarts de 9 del vespre, el bar de Roca Umbert acollirà la darrera sessió de contes per a adults de la temporada. El contacontes veneçolà Rubén Martínez protagonitzarà la sessió en castellà titulada A 40 cuentos por hora!, una quarantena d'històries d'autors llatinoamericans i alguna de pròpia.

Rubén Martínez viu a Barcelona des de l'any 2001. Va néixer a Caracas, és comunicador social, escriptor (ha obtingut diversos premis) i guionista. Fa de contacontes des de 1984 i ha actuat a festivals de Colòmbia, Egipte, Israel, Grècia, Xile i Espanya. També ha dirigit grups de teatre i ha fet de tallerista de narració oral per la Universitat de Barcelona, el col·legi d'Educadors/es Socials de Barcelona, centres cívics,... És professor del programa Atrapa la paraula, del Consorci de Biblioteques de Barcelona i coordina un espai lliure per explicar i escoltar contes al Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona.

La cloenda del cicle de contes per a adults a La Troca es farà al mes de juliol (dissabte 3, al vespre), amb l'organització d'una marató -narració ininterropuda per espai d'unes hores- per part de tothom que hi vulgui participar. Les inscripcions poden fer-se a la Biblioteca Roca Umbert (93 860 44 50), La Troca (93 860 48 54) i el Servei de Cultura (93 842 68 20).