Comença el Cicle Stop Motion

Del 5 de febrer al 27 de març tindrà lloc al Gra (pl. de l'Església, 8) el Cicle Stop Motion, una tècnica d'animació fotograma a fotograma treballada des dels inicis del cinema fins a l'actualitat com a eina d'expressió i creativitat a l'abast de tothom.

30 de Gener 2009
+

Aquest cicle, pensat amb l'objectiu de promoure l'intercanvi cultural i artístic a la ciutat, s'emmarca en el programa Joves Creadors.

Durant aquest cicle s'han programat xerrades sobre la tècnica d'animació, tallers de pixelació, filoscopis i videoclips, així com videoprojeccions al voladís i al bar del Gra. Destaca l'exposició al Gra sobre l'Stop Motion com a eina educativa, on es podrà veure una mostra de filoscopis, making off i els treballs de joves creadors locals.

Aquest cicle, organitzat pel Gra, tindrà lloc en diferents equipaments de la ciutat: el propi Gra, biblioteques, instituts de secundaria, Centres Cívics, Pla de Transició al Treball, Grup d'alfabetització (Pla de barris), entre d'altres.

Dijous 5 de febrer, a les 20.30 h, al Gra es farà la inauguració d'aquest cicle amb la xerrada "Les tècniques d'animació en Stop Motion" a càrrec d'Animaldia.

Us adjuntem la programació del cicle.