Comença el Calendari Verd de Primavera

Aquest divendres, festa d'inici de la primavera.

18 de Març 2009
+

Aquest divendres 20 de març comencen els actes del Calendari verd de Primavera, que enguany arriba a la seva cinquena edició. Aquest programa municipal pretén conscienciar la ciutadania sobre el respecte al medi ambient i la natura, i sobre l'ús dels parcs públics. Per fer-ho, s'han programat activitats per a totes les edats.

El Calendari Verd comença amb la festa d’inici de la primavera, el dia 20 de març a la Porxada, de 17 a 20 h. Es torna a convocar el concurs de punts de llibre, que arriba a la segona edició, i els guanyadors s’enduran un lot de llibres i una planta.

Com a novetat d’aquest any, durant tres dissabtes s'explicaran contes al parc Torras Villà, tots ells relacionats amb la natura. El primer serà aquest dissabte 21 de març, a les 12 h al parc Torras Villà, en què Pepa Lavilla explicarà la rondalla "El llop i la guineu".  També s’organitza per primera vegada la Pool Party, una concentració festiva al parc Torras Villà el 22 de març on l’skateboard és el gran protagonista, i una sortida al parc de les Olors, a Riells del Fai.