El Club de Feina, amb millors condicions

S'ha reforçat l'atenció personal i s'han incorporat noves eines al servei gratuït de l'entitat pública empresarial Granollers Mercat que facilita la recerca d'un lloc de treball

06 de Novembre 2008
+

Una persona més per atendre els usuaris, quatre nous ordinadors amb accés a Internet, una nova línia de telèfon i la possibilitat de consultar i inscriure’s com a candidat o candidata a ofertes de treball al web www.granollersmercat.cat. Tot plegat, ha millorat les condicions del Club de Feina (Masia de Tres Torres, c. de les Tres Torres, 18-20. Horari: dilluns, dimecres i divendres de 9.30 a 13 hores. Telèfon 93 861 13 90).
En aquest servei gratuït de Granollers Mercat, es facilita assessorament per a la recerca activa d’un lloc de treball, la redacció de currículums i la consulta de premsa especialitzada per trobar una feina. A més, a partir d'ara i per mitjà d'Internet, es pot accedir a les ofertes de la província de Barcelona que gestiona la Xarxa Xaloc, a la qual està adscrita aquesta entitat pública empresarial de l'Ajuntament.
Durant el primer semestre d’aquest any, al Club de Feina, s’han fet entrevistes ocupacionals a 618 nous usuaris, 275 més que durant el mateix període de 2007, i 773 persones han utilitzat els recursos d’aquest servei, amb un total de 3.462 visites, més del doble que durant el primer semestre de l’any passat.

Nous projectes d'ocupació
A partir d'aquest mes de novembre, Granollers Mercat acollirà també diversos projectes amb finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya.
En concret, es desenvoluparan itineraris d’inserció laboral, per mitjà de l’acompanyament en el procés de recerca de feina de les persones amb especials necessitats. En aquests itineraris, es preveu la possibilitat d’accedir a formacions especialitzades en hosteleria, restauració i logística.
Aquesta oferta es completarà, com cada any, amb cursos de formació ocupacional. De manera prioritària, per a persones en situació d’atur, tot i que també hi podran participar treballadors en actiu. En aquest cas, amb dues temàtiques: atenció especialitzada a malalts d'Alzheimer i monitor o monitora sociocultural. Properament, se'n faran sessions informatives.