El Circuit de Catalunya manté el patrocini de programacions municipals

L'empresa que integren el circuit permanent de velocitat i un ens participatiu en activitats esportives, culturals i socials es compromet a continuar aquest suport econòmic fins al 2012

29 de Juliol 2009
+

Josep Mayoral, alcalde de Granollers, i Ramon Praderas, director general del Circuit de Catalunya, han signat avui un conveni per continuar col·laborant en la promoció i el foment d'activitats culturals i socials a la ciutat durant els pròxims tres anys. Aquesta col·laboració es mantindrà en forma de patrocini. Per tant, Circuits de Catalunya, SL, es compromet a mantenir el seu suport econòmic a diverses programacions municipals.

De moment, pel que resta de 2009, aquesta empresa, que integra el circuit permanent de velocitat, s'ha compromès amb l'Ajuntament de Granollers a patrocinar la programació estable del Teatre Auditori de Granollers i la programació esportiva municipal, com ja va fer amb les passades Festes de l'Ascensió de Granollers.
A partir d'ara i en el marc d'aquest nou conveni de col·laboració, ambdues parts pactaran -cada any, i fins al 2012- les programacions municipals, culturals i socials que comptaran amb aquest patrocini.
Aquest conveni entre l'Ajuntament de Granollers i Circuits de Catalunya, SL, que integra un ens participatiu en activitats esportives, culturals i socials, serà vigent fins al 31 de desembre de 2012.

Els regidors de Cultura, Alba Barnusell, i d'Esports, Josep M. Junqueras, han acompanyat l'alcalde de Granollers i el director general del Circuit de Catalunya, aquest migdia, en l'acte de signatura del conveni. Tots han destacat la col·laboració existent entre ambdues parts des de fa anys i la implicació social del Circuit.