Urban Art Market i Concert de Lluna Plena, dissabte 19 d'octubre a la plaça de l'Església i al Gra

Durant tota la tarda i vespre, hi haurà exhibicions de diferents manifestacions d'art urbà i Dj

09 de Octubre 2019
+
El mercat d'art urbà s'allargarà tota la tarda-vespre del dissabte 19 d'octubre
El dissabte 19 d'octubre se celebra a la plaça de l'Església una nova edició d'Urban Art Market, un esdeveniment a l'entorn de les arts urbanes i el món del Dj, organitzat per les entitats Urban Art Co,  amb la col·laboració d’ASGRAM, Phonoseekers i el suport del Servei de Joventut.
 
A partir de les 6 de la tarda, joves de diferents disciplines artístiques (música, dansa, disseny, arts plàstiques...) mostraran el seu treball públicament i conduiran tallers oberts a tothom, com ara estampació de samarretes i confecció de grafits. També hi haurà exhibicions de ball, rap i Dj. 
 
El mateix dissabte, a dos quarts de 9 del vespre, l'equipament de Joventut, el Gra, acollirà el Concert de Lluna Plena, amb el grup Víctor Segundo com a cap de cartell.
 
Es tracta d'una formació local de rap polític nascuda l'any 2002, integrada per Lumen (vocalista i corista), Deejay Gerr (Dj) i Víctor Segundo (vocalista). Víctor Segundo ha gravat vuit maquetes amb temes que també inclouen l'humor i la ironia, que van des del rap clàssic, passant pel reggae i  la cúmbia, amb ritmes ballables i poc lineals. 
 
El mercat d'art urbà i el Concert de Lluna Plena són activitats gratuïtes.