Una nova web municipal fa visible l'art públic de Granollers

Ara mateix s'hi poden consultar trenta obres repartides per tota la ciutat

07 de Març 2018
+
El Patufet, d'Efraïm Rodríguez
arturba.granollers.cat és el nou lloc web municipal on es recullen les peces d'art públic que hi ha a Granollers, per tal d'acostar-les a la ciutadania i posar-les en valor. 
La pàgina principal de la web mostra un plànol on es senyalen les intervencions artístiques integrades en l’espai urbà: monuments commemoratius i obres de diferents autors del segle XX i XXI, fruit de diferents iniciatives, públiques i privades, individuals i col·lectives, que s’han anat desenvolupant en els darrers anys a Granollers. 
 
Les obres, un total de 30, es poden també classificar segons el projecte a partir del qual es van dur a terme: "Incívics", un projecte  d’art emergent que es va fer fa uns anys promogut per la xarxa dels Centres Cívics de Granollers per exposar obres de joves artistes de la comarca i el més recent "Murs que parlen", que fa visible l'art al carrer per a totes les persones que viuen o visiten la ciutat amb intervencions artístiques en paret mitgeres, la més recent de les quals ha estat la que s'ha fet al c. M. Aurèlia Capmany del barri de Can Bassa. 
Cadascuna de les obres conté una petita descripció, el nom de l'autor i l'any en què es va fer i una fotografia. En la web també es pot consultar un llistat de tots els autors amb la seva obra.