Serveis amb motiu de la festivitat de Tots Sants a Granollers

El cementiri del Ramassar obrirà en horari ininterromput del 28 d'octubre a l'1 de novembre, entre les 9 h i les 18 hores

27 de Octubre 2017
+
La línia 1 és la que té parada davant del cementiri del Ramassar
Amb motiu de la Festivitat de Tots Sants el cementiri municipal del Ramassar obre aquest dilluns dia 30 d'octubre, així com dimarts 31 d'octubre i dimecres 1 de novembre, des de les 9 h fins a les 18 h, ininterrompudament. També s'incrementarà la freqüència de pas de la Línia 1 dels autobusos, que té parada davant del cementiri, dimecres dia 1 de novembre. En aquests casos la freqüència de pas serà cada 30 minuts, la mateixa d'un dia laboral. 
 
La línia 1 circula pels barris de Can Gili i Congost i fa el recorregut pels carrers de Maria Palau, Av. Estació del Nord, Roger de Flor, Lluís Companys, Camp de les Moreres, Magallanes, Colom, Estació de França, Av. Sant Esteve, Av. del Parc, Girona, Francesc Ribas, Hospital, Polígon Industrial del Ramassar i Cementiri Municipal. I la tornada pel barri de La Torreta, de la Roca del Vallès, i els carrers de Josep Umbert, Av. Sant Esteve i el recorregut invers.
 
Per facilitar la consulta d'horaris, recorreguts de la línies, etc. Transgran ha desenvolupat una aplicació mòbil que es pot baixar tant per a IOS com per a Android. Aquesta app permet accedir al termòmetre de cada parada, i al clicar-hi a sobre dona el temps de pas real del bus següent i les properes sortides programades, entre d'altres prestacions. 
 
Punts de venda de castanyes al carrer
 
Cinc cèntriques places de la ciutat tenen punts de venda de castanyes: pl. Caserna, pl. Perpinyà, pl. Maluquer i Salvador, pl. Corona i pl. Barangé.