Segona edició de l'Etcètera, el programa municipal que enllaça educació, cultura i joventut

S'adreça als alumnes d'ESO que no tenen classe a la tarda i ofereix onze tallers diferents amb 140 places

18 de Setembre 2017
+
Taller de bicicletes, a la primera edició de l'Etcètera, el curs passat
D'octubre a gener s'engega la segona edició de l'Etcètera, un programa municipal adreçat a estudiants de Granollers de 1r a 4t d'ESO que enllaça educació, cultura i joventut. L’objectiu és promoure un espai educatiu fora de l’institut, fomentar els equipaments culturals, socials i esportius, i alhora, donar una alternativa de lleure als nois i noies que no tenen classe de tarda. El programa té la col·laboració dels centres d’educació secundària i dels equipaments culturals, socials i esportius. 
 
El mes vinent s'inicia la segona edició del programa, que té oberta la inscripció fins al 26 de setembre. Aquest curs  s’ofereixen onze tallers amb 140 places en total: Danses urbanes: hip hop, popping..., que es farà al Gra; Ekilibris: acrobàcies, malabars i recursos interpretatius, a Roca Umbert; Iniciació i perfeccionament de l’skate: esquivar obstacles, grindar..., a l’skate park; Mou-te en bici: circular per la ciutat amb seguretat i autonomia; Juguem amb el museu: l’art en joc!, creació d’un joc de taula amb àudios i vídeos, i Fotografia: com narrar una història amb imatges, tots dos, al Museu; Escriure’t, amb l’autor de Figueres Àngel Burgas, a la Biblioteca Roca Umbert; Club de makers sobre programació informàtica Processing i Instajove, joves creadors d’imatges, ambdós, a Roca Umbert; [Re]pensar la ciutat, una mirada sobre l’arquitectura, a la Biblioteca Can Pedrals; i Vols participar en un musical?, a càrrec dels Amics de la Unió, que es farà a la Sala Oberta del Teatre Auditori.
 
Una setantena de nois i noies entre 12 i 16 anys van participar a la primera edició del programa el curs passat, i van valorar l'experiència de manera positiva, pel component de participació i creativitat que inclouen les activitats, i perquè en alguns casos els ha permès descobrir equipaments municipals (Museu de Granollers, Teatre Auditori... ) que no coneixien. 
 
 Les activitats començaran al mes d'octubre, s’allargaran fins al gener, i costen entre 16 i 25 euros. Les inscripcions es poden fer de manera presencial en horari d’obertura de l’equipament de Joventut, a la pl. de l’Església, 8, de dimarts a divendres, de 9 a 14 h i de dilluns a divendres de 16 a 20 h, o a través del web: www.inscripcions.grajove.cat