Roca Umbert s’adhereix a la xarxa internacional Trans Europe Halles

A partir d’aquest mes de maig Roca Umbert passa a formar part de la xarxa internacional Trans Europe Halles com a membre associat. Es tracta d’una xarxa europea de centres culturals autogestionats, capdavantera en la reutilització dels edificis industrial

18 de Maig 2018
+

Actualment formen part d’aquesta xarxa prop de 90 centres culturals multidisciplinars i altres organitzacions culturals d‘arreu d’Europa. La seva missió és enfortir el desenvolupament sostenible d’aquests centres i afavorir noves iniciatives mitjançant la connexió, el suport i la promoció, facilitant la cooperació internacional.  Entre els seus objectius hi ha esdevenir una organització líder en el desenvolupament professional i l’intercanvi internacional en el sector cultural. Per aconseguir-ho, organitzen cada any dues reunions internacionals i coordinen projectes internacionals. En aquest sentit, la primera trobada en què Roca Umbert participarà serà en la Conferència TEH 85 del  24 al 27 de maig a Bilbao, que es centrarà en la naturalesa transitòria dels centre culturals no governamentals.

Aquesta adhesió s’emmarca en el pla de projecció exterior de Granollers, i més concretament, en reforçar Roca Umbert com un centre d’atracció del talent i d’esdeveniments internacionals en l’àmbit de la cultura, la innovació i la creativitat.

Aquesta adhesió s’emmarca en el pla de projecció exterior de Granollers aprovat el novembre de 2014, i més concretament, en l’acció de reforçar Roca Umbert com un centre d’atracció del talent i d’esdeveniments internacionals en l’àmbit de la cultura, la innovació i la creativitat.

Per a més informació podeu consultar la web de la Xarxa: www.teh.net/