Reconeixement a l’esport local a Granollers

Felicitacions, reconeixements especials i premis a la Festa de l’Esport 2018

23 de Març 2018
+
Guardonats i finalistes de la Festa de l'Esport 2018

La Festa de l’Esport és l’acte públic de reconeixement a l’esport local i als millors esportistes de l’any de Granollers. Un any més, la Sala Tarafa ha estat l’escenari d’una festa que ha començat amb la felicitació a la Unió Subaquàtica de Granollers (UNISUB) que enguany celebra el seu 50è aniversari.

En l’apartat de reconeixements, s’han atorgat a Ramon Soler Moya, periodista de El 9 Nou, per la seva contribució en la difusió del dia a dia de l’esport granollerí, i al Club Taewkondo Granollers, pels èxits aconseguits pels seus esportistes. També es s’ha fet un reconeixement especial a títol pòstum a Enric Saurí Saperas, per la seva important i intensa dedicació a l’esport que sempre ha estimat.

Com cada any s’ha lliurat el Premi a l’Esportivitat Joan Creus, enguany a Fernando Álvarez Penalva del Club Natació Càdis. Álvarez va fer, tot sol, un minut se silenci en record de les víctimes de l’atemptat del mes d’agost passat a Barcelona després que l’Organització del Mundial de Natació Màster de Budapest no acceptés la seva proposta, perdent la possibilitat d’obtenir un bon resultat en aquell Mundial.

El moment culminant de la festa ha estat quan s’han donat a conèixer les millors esportistes, en categoria de promesa femenina, ha estat Mireia Hernández Luna, del Club Natació Granollers en la secció de natació artística; i en categoria sènior, Blanca Lucas Burgos, de l’Associació Granollers Esportiva. Pel que fa als guardons masculins, la promesa ha estat Max Pedrola Borrero, del Club Natació Granollers en la secció de gimnàstica, i el sènior: Adrià Figueras Trejo, del Club Balonmano Granollers.

 

Cal fer un esment especial als finalistes de cada categoria:

FINALISTES MILLOR ESPORTISTA PROMESA FEMENINA

  • Marina López Mora. Club Taekwondo Granollers
  • Marta González Castillejo. Associació Granollers Esportiva

FINALISTES MILLOR ESPORTISTA PROMESA MASCULÍ

  • Alex Estirado Reyes. Club Balonmano de Granollers
  • Carlos Piris Cabello. Associació Granollers Esportiva

FINALISTES MILLOR ESPORTISTA SÈNIOR FEMENINA

  • Meritxell Mas Pujadas. Club Natació Granollers (Secció Natació Artística)
  • Kaba Gassama Cisssokho. Club Balonmano Granollers

FINALISTES MILLOR ESPORTISTA SÈNIOR MASCULÍ

  • Josep Puig Ruiz. Club Natació Granollers (secció Waterpolo)
  • Bernat Amaya Viaplana. Associació Granollers Esportiva

 

En acabar es va fer una fotografia dels guardonats i dels finalistes.