Obertes les inscripcions a la nova programació de la Xarxa de Centres Cívics

Es pot triar entre més de cent cursos, tallers i activitats de diferents àmbits i per a totes les edats

07 de Setembre 2017
+
Els centres cívics han programat un curs d'introducció a l'astronomia
La Xarxa de Centres Cívics de Granollers proposa un seguit d'activitats per a la temporada octubre/ febrer. El període per inscriure-s'hi ja ha començat i acaba el dia 22 de setembre.  
 
L'oferta s'organitza en diferents àrees temàtiques: en salut i creixement personal, destaca el curs de tècniques per a un son de qualitat, el dedicat a mites alimentaris i repeteix el de mindfulness. En expressió i creativitat, es pot triar entre joieria en macramé, art i reciclatge, i un taller per aprendre a tocar el caixó (cajón), entre d'altres. Dins de terra i fogons es proposen els cursos de fideus japonesos (ramen i noodles), sopes detox (amb verdures de temporada), dolços de tardor, tast d'oli, cuina per a convidats, croquetes sorprenents o alternatives saludables per a celíacs o intolerants al gluten. Pel que fa a l'àrea de recursos, s'ha programat un curs d'introducció a l'astronomia, un taller de cosir un coll per a l'hivern, iniciació a la perfumeria, maquillatge i perruqueria fàcils, com posar ordre a casa en 21 dies o una proposta de trobades de conversa en anglès: tea & conversation. A l'àrea de cultura digital, es proposen cursos d'iniciació a la informàtica, xarxes socials, introducció als dispositius mòbils,  tallers per conservar bé les fotografies, com posar a punt l'ordinador, apps imprescindibles per al mòbil o iniciació al món del vídeo. Per últim, dins de l'àrea d'activitats adreçades a infants i joves, hi ha cursos d'iniciació a la dansa, cuina vegetariana, teatre juvenil i els grups de dansa moderna Move i de Música al barri.
 
L'oferta sencera es pot consultar als llibrets distribuïts pels equipaments municipals i en línia aquí
 
Les inscripcions es poden fer de manera presencial a qualsevol dels centres cívics i en línia, a través de l'adreça www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions