Obertes les inscripcions al concurs [És] Música

El concurs es farà dissabte 18 de maig

10 d'Abril 2019
+
Imatge dels concursos del Gra

El Gra obre les inscripcions al concurs musical [És] Música destinat a grups de música novells o semiprofessionals de Granollers i la comarca. El certamen pretén identificar i donar suport a les iniciatives musicals creant un espai de referència a la ciutat per als grups musicals joves. Les persones interessades a participar en aquest concurs poden apuntar-s’hi fins al dijous 25 d’abril, a les 20 h presentant la documentació i una instància a  l'Oficina a l'Oficina d'Atenció al Ciutadana (c. de Sant Josep, 7, o bé, si es disposa de certificat digital, també s'hi poden inscriure virtualment a través de l'Oficina Virtual d'Atenció Ciutadana (www.granollers.cat/ovac) omplint el formulari pertinent i adjuntant la documentació necessària. 

El concurs es divideix en dues categories: [És] Música, dirigida a aquells grups de música integrats totalment o majoritàriament per joves d’entre 18 a 30 anys; i I [És] Música, adreçada als grups musicals formats totalment o majoritàriament per alumnes de centres d’educació secundària obligatòria i/o postobligatòria d’entre 12 i 18 anys. El grup guanyador de la primera categoria tindrà l’oportunitat de tocar al Festival Musik N Viu; i rebrà una dotació econòmica per valor de 1.000 euros. El grup guanyador de la categoria I [És] Música podrà actuar dins del marc de la programació musical del Servei de Joventut o d’altres equipaments; disposar dels bucs d’assaig al CUB. Espai d’Assaig Musical durant 10 hores i gravar un assaig en directe; i, a més, rebrà un xec-regal per valor de 100 euros en material musical. La resta de participants no premiats tindran l’oportunitat de tocar al Gra i formar part d’altres actes en l’àmbit musical. 

El concurs es farà dissabte 18 de maig, a les 17.30 h, a tres places de Granollers: Can Trullàs, Església i J.M Folch i Torres.

Trobareu les bases del concurs i la informació per apuntar-s'hi en aquest enllaç

Concurs [És] Música

[És] Música és un concurs musical que neix a través del concurs previ I [És] Música sorgit l'any 2008 per donar a conèixer els grups musicals dels instituts. Fruit de la disminució de grups únicament provinents dels centres educatius i la demanda d'altres joves i de l'entitat ASGRAM (Assoc. Granollerina de Músics) es decideix a modificar-ne el format i a ampliar el projecte per tal d'arribar a grups musicals joves que no es troben únicament dins del marc d'un centre educatiu.