Nova proposta entorn del fons del Museu de Granollers

Ana DMatos presentarà la seva intervenció artística sobre una peça de la col·lecció "Mirades i diàlegs"

27 de Maig 2016
+

El proper divendres, 3 de juny, a les 8 del vespre al Museu de Granollers, es presenta el "Projecte d'intervenció a l'entorn del patrimoni" en el marc de l'exposició "Mirades i diàlegs. Fons del Museu de Granollers". Aquesta acció se suma a les accions de dinamització del fons, Feedback i Relats d'Art, que ja es van iniciar fa 2 anys amb la intenció de difondre el patrimoni. 

En aquesta ocasió s'ha escollit una obra, Maria Magdalena al desert (finals del segle XVII, oli sobre tela) sobre la qual l'artista Ana DMatos ha creat nou dibuixos i textos sota el nom Formas de paraiso. Paradisaeidae. A la presentació d'aquesta intervenció, s'hi afegeix el poeta Biel Mesquida, qui recitarà un poemari creat pel projecte d'Ana DMatos  i que consta de tres poemes: Temps d’argila, Escapolons de còrpores, plomes, urpes i els voleteigs possibles entre animal i humà i Qui no prendria això com un encantament?. Mesquida, a més, recitarà un poema de Blai Bonet (Maria Magdalena dins L'Evangeli segons un de tants), i un poema inèdit que ha creat sobre la figura de Maria Magdalena.

D'altra banda, dilluns 30 de maig a les 9 del vespre a  l'Antic Teatre de Barcelona, se celebra la 7a sessió del Flux Club, dedicada a la vida i obra de Jordi Benito. En aquesta sessió hi han estat convidades les tècniques del Museu de Granollers, Glòria Fusté i Maria Permanyer, acompanyades de Vicenç Altaió. El Flux Club, és un club de vídeo amb una periodicitat quinzenal que pretén reflectir la vitalitat del vídeo de creació. Es tracta d’una extensió del Festival de vídeo d’autor Flux, amb sessions obertes a tot allò que passa en el camp del vídeo, que complementen el festival des del punt de vista dels seus continguts i que estenen el seu període d’acció més enllà dels dies estrictament dedicats al festival.