Lliurament de premis del concurs de vídeo Sobrepantalles 2016

Hi competeixen set curts, elaborats per grups de nois i noies dels centres oberts i de la UEC de la ciutat, i per un participant individual

02 de Juny 2016
+

El proper dimecres dia 8 de juny, a les 6 de la tarda al GRA (pl. de l'Església, 8), es farà el lliurament de premis del Concurs Sobrepantalles 2016

La convocatòria, que enguany arriba a la 4a edició, té com a finalitat sensibilitzar i implicar adolescents i joves en l’ús responsable de les TIC i en la cerca d’unes relacions més equitatives i igualitàries entre nois i noies, a partir de l’ús de les TIC com a mitjà de creació i difusió. El concurs és una iniciativa del Servei de Salut Pública i Consum i del Centre d'Informació i Recursos per a Dones de l'Ajuntament, i el tema proposat per aquesta edició ha estat la imatge del cos a les xarxes i la seva sexualització. 

En l'acte de dimecres es veuran els set vídeos que hi participen i es proclamaran els guanyadors, escollits per un jurat format per personal tècnic dels serveis de Cultura, Joventut, Educació, Salut Pública i Igualtat de Gènere de l'Ajuntament de Granollers, així com una persona experta en disseny i comunicació. 

Es lliuraran tres premis i un accèssit, d'entre 250 € el primer i 50 € el darrer. Per resoldre el concurs, el jurat ha valorat aspectes com la sensibilitat de la creació respecte a les discrimanacions de gènere; l'ús del llenguatge amb perspectiva de gènere a textos i diàlegs; el potencial de l'obra com a mitjà de sensibilització; o que el missatge aporti reflexions i/o solucions positives, entre d'altres. 

Trobareu més informació a http://www.sobrepantalles.net/2016/05/presentacio-dels-videos-sobrepantalles-2016/