Les sèries 'Temps de Silenci' i 'La Catedral del Mar', a l’Open MAC

08 de Juny 2017
+

Com a preàmbul del Mercat Audiovisual de Catalunya, l’OPEN MAC organitza la taula rodona: “De 'Temps de silenci' a 'La Catedral del Mar'. L’evolució de la ficció històrica a la TV Catalana”. L’activitat, gratuïta i oberta a tothom, tindrà lloc el dijous, dia 8 de juny, a les 20 h, a la Sala l’Aplegador de Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Granollers).

La sèrie Temps de Silenci, de la productora Diagonal TV, és especialment recordada a la comarca perquè un bon nombre de granollerins i de vallesans van participar-hi com a actors o figurants. Ara ha fet un pas de gegant amb l’adaptacióde La Catedral del Mar, una de les produccions més ambicioses de la TV estatal.

La taula rodona comptarà amb protagonistes de Temps de Silenci, l’actriu Cristina Dilla, l'actor Àlex Casanovas; els guionistes de la sèrie, Enric Gomà i Gisela PouRodolf Sirera, guionista de Temps de Silenci i de La Catedral del Mar, i Jaume Banacolocha, de la Productora Diagonal TV, responsable de les dues sèries.

Si vau viure la sèrie Temps de Silenci o heu llegit La Catedral del Mar, gaudireu amb aquesta sessió del MAC, que inclourà imatges, vídeos i moltes anècdotes!