Laboratori de traducció col·laborativa d’art contemporani

Els participants traduiran un assaig de l'escriptor especialitzat en art Stephen Wright

05 de Març 2018
+
Imatge d'un dels tallers impartit per Stephen Wright
Del 12 al 15 de març, de 17 a 20 h, es durà a terme a Roca Umbert el projecte de traducció col·laborativa al català i al castellà del llibre d’assaig d’art contemporani Toward a Lexicon of Usership (2013) de Stephen Wright, un petit llibre teòric que busca investigar les implicacions en l’art, el coneixement i l’acció política de la creixent importància de l’usuari com una categoria estètica i politicoeconòmica.
 
No es tracta només d’un espai on traduir, sinó també d’intercanviar coneixement entre els participants i l'autor, per poder discutir conceptes que apareixen en el llibre. Wright és un escriptor d’art resident a París que codirigeix el programa de doctorat d’investigació artística “Document & art contemporani” a l’Escola Superior d’Arts Visuals. 
 
Aquesta mateixa experiència ja s’ha fet a d’altres centres de producció artística de Catalunya, com Can Serrat Art Residency (el Bruc), La Escocesa (Barcelona) i ACVic (Vic). Després de passar per l’Espai d’Arts de Roca Umbert anirà a la Nau Côclea (Camallera, Alt Empordà). 
 
Per participar en aquest laboratori de traducció cal apuntar-se al formulari que trobareu a www.rocaumbert.com/espaidarts . És imprescindible tenir un alt nivell d’anglès, català o castellà.