La pirotècnia Maria Angustias de Guadix guanya el Trofeu de Blancs i Blaus al concurs de focs de Tarragona

L'empresa guardonada dispararà el castell de focs de la Festa Major, que enguany se celebrarà del 26 d'agost al 3 de setembre

04 de Juliol 2017
+
Un moment del concurs d'enguany

Per tretzè any consecutiu l’Ajuntament de Granollers col·labora al Concurs Internacional de castells de focs artificials “Ciutat de Tarragona”. Begoña Floria, consellera de Festes i Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, i Mireia López, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Granollers van signar l’acord que atorga  el premi especial “Festa Major de Granollers-Trofeu Blancs i Blaus”, a l’empresa de la península Ibèrica millor classificada en el concurs vigent. El premi consisteix en la realització dels espectacles de focs artificials de la Festa Major de Blancs i Blaus 2017, per un valor de 15.000€ el Castell de Focs i 2.999€ les tronades.

L'empresa guanyadora ha estat la pirotècnia Maria Angustias de Guadix (Granada), que veurem en acció a la cloenda de la festa d'enguany, al Parc Firal de Granollers. La Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers es farà del 26 d'agost al 3 de setembre de 2017.

Tarragona i Granollers mantenen una estreta xarxa de col·laboració, en l’àmbit festiu, cultural, esportiu, amb la candidatura conjunta del Mundial d’handbol femení de 2021, i en el treball de la Pau a la Mediterrània.