La Federació d'Associacions de Veïns celebra el vintè aniversari

Durant tota la jornada es podrà visitar una exposició de fotografies antigues dels barris de la ciutat

28 de Maig 2018
+
La festa d'aniversari començarà a la Porxada a partir de les 5 de la tarda
Dissabte que ve, 2 de juny, a partir de les 5 de la tarda, la Porxada serà l'escenari de la festa dels 20 anys de la Federació d'Associacions de Veïns de Granollers. 
 
L'entitat, que presideix Josep M. Moyano i aplega una quinzena d'entitats veïnals, proposa un seguit d'activitats per "fer ciutat des dels barris". Hi haurà una trobada de puntaires i un taller de dibuix i pintures (17 h); les actuacions dels grups de ball de sevillanes del barri del Congost (18 h) i de ball de Tres Torres (19 h); i l'actuació del grup de pallassos i titelles Dandy Clowns (18.30 h). 
 
Durant tota la tarda, es podrà visitar una exposició de fotografies antigues dels barris granollerins, una selecció feta per l'Arxiu Municipal a través de la qual els més joves podran veure com han evolucionat al llarg dels anys. A més, l'organització convidarà els infants a dibuixar el seu lloc preferit del barri, unes il·lustracions que quedaran penjades perquè tothom les pugui contemplar. 
 
El propòsit dels impulsors de la jornada, que s'allargarà fins a les 9 del vespre, és que granollerins i granollerines "s'identifiquin amb el seu barri i enforteixin el vincle amb la ciutat".