La Biblioteca Roca Umbert ofereix una quinzena de cursos de formació digital i reprèn el servei d'Aula Digital Oberta

L'oferta inclou des d'iniciació a la informàtica i al mòbil, a cursos temàtics de creació de blogs, retoc de fotografia i tallers digitals per a nois i noies de 9 a 16 anys

20 de Setembre 2017
+
Aula de formació digital de la Biblioteca Roca Umbert
La Biblioteca Roca Umbert proposa una oferta formativa d'iniciació i aprofundiment en matèria digital.
 
L'aula d'informàtica de l'equipament organitza cursos d'iniciació (a la informàtica, ús d'Internet, mòbil); cursos temàtics (blogs, disseny amb Inkscape, Gimp); i píndoles temàtiques (llibres digitals i eBiblio, Google Forms, Google Analytics, protecció de dades personals, Dropbox, formats i còdecs, WhatsApp, Hangout, Skype, i manteniment de l'ordinador). Les hores de formació oscil·len entre l'hora i mitja i les 8 hores, i els preus, entre els 3,75 i els 20 euros.  La formació és gratuïta per a persones a l'atur o perceptores de pensions no contributives. 
 
Adreçat als menors de 16 anys, s'organitzen tallers gratuïts per fomentar l'aprenentatge dinàmic de les noves tecnologies, la creativitat, la innovació i el treball en equip. Se'n faran de disseny i de construcció de robots (nois i noies de 9 a 12 anys), creació de videojocs en 2 D (10-12 anys) i disseny i programació d'app per a Android (12-16 anys). 
 
La Biblioteca Roca Umbert ofereix el servei d'Aula Digital Oberta, que presta assessorament gratuït per a l'autoaprenentatge de competències digitals i és també un espai on poder resoldre els dubtes digitals, amb l'acompanyament d'un formador. 
 
Per a les persones interessades a acreditar amb el títol oficial les competències en tecnologies de la informació i la comunicació, s'ofereix un curs específic en ACTIC de nivell 2 (nivell mitjà) de la Generalitat de Catalunya de 30 hores de durada. El curs és gratuït i s'adreça específicament a persones que es trobin a l'atur.     
 
La inscripció a la formació digital ja està oberta i pot fer-se personalment a la biblioteca (c. Prat de la Riba, 77) o a: www.granollers.cat/formaciodigital