Granollers torna a participar al cicle de passejades per a la gent gran "A cent cap als cent"

Aquest curs els caminaires de Granollers visitaran Gelida, Sallent i Mediona

26 de Octubre 2018
+

L'Ajuntament de Granollers participa i coorganitza un any més el cicle de passejades "A cent cap al cent" que promou la Diputació de Barcelona. Aquesta iniciativa, que va començar l'any 2001, té com a objectiu facilitar la incorporació de l’activitat física en la vida diària de la gent gran, potenciar un estil de vida actiu i donar a conèixer diferents entorns geogràfics de la província. Aquest curs hi participen 73 municipis de la província que es distribueixen en diversos grups. Granollers comparteix grup amb Gelida, Sallent i Mediona. Això vol dir que els caminaires granollerins visitaran aquests municipis i que també seran amfitrions dels caminaires d'aquestes tres poblacions. Al final de curs (juny) es farà una festa de cloenda per a les persones que hagin participat en un mínim de tres caminades.

Les caminades estan totalment adaptades a les possibilitats i necessitats del col·lectiu de gent gran, són suaus i assequibles. La majoria dels recorreguts es fan per pistes forestals o camins de muntanya, reduint el màxim els trams urbans. Es camina un total d'unes 3 hores fent diverses parades durant el recorregut. Les distàncies a recórrer son d'entre 6 i 8 quilòmetres.

Les persones interessades en participar-hi han de fer la seva inscripció al Servei d’Esports de l’Ajuntament de Granollers (c. Jaume Camp i Lloreda, 1) en horari de 9 a 14 h. Les inscripcions per a la primera passejada ja estan obertes. Les places estan limitades a 50 inscripcions per passejada. El preu és de 5 € cada passejada i inclou l’autocar, l’assegurança d’accidents i un mocador per al coll.

Aquest any les dates de les passejades són:

- 13 de novembre 2018: Gelida

- 13 de febrer 2019: Sallent

- 14 de març 2019: Granollers

- 3 d'abril 2019: Mediona