Granollers s'adhereix a la campanya "Casa nostra és casa vostra"

La ciutat fa seu el lema "Volem acollir"

31 de Gener 2017
+
Imatge de la campanya
Granollers se suma a la campanya unitària "Casa nostra és casa vostra", presentada la setmana passada a la nostra ciutat, impulsada per col·lectius, moviments socials, ONG, empreses del sector cultural i persones a títol individual, per denunciar la situació que pateixen les persones refugiades i migrants, aconseguir la sensibilització i mobilització de la ciutadania i demanar polítiques d'acollida reals i efectives a les institucions, sota el lema "Volem acollir". 
 
Les entitats municipalistes (Associació Catalana de Municipis i Federació de Municipis de Catalunya) i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament han rebut la petició dels impulsors de la campanya per tal que el món local mantingui i reforci el seu compromís actiu per ajudar les persones que necessiten protecció internacional. 
 
Els acords d'adhesió a la campanya són els següents:  
 
· Declarar Granollers municipi adherit a la campanya "Casa nostra és casa vostra".
 
· Sumar-se a la campanya de suport a l’acollida de població refugiada en trànsit a Europa víctima dels conflictes armats a l’àrea mediterrània del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.
 
· Convocar la ciutadania a mobilitzar-se i a assistir a la convocatòria de manifestació de la campanya "Casa nostra és casa vostra" que se celebrarà a Barcelona el proper 18 de febrer.