Enquesta ciutadana sobre reducció i reutilització de residus al municipi

Fins al 15 d'abril, tothom -ciutadans i entitats- està convidat a respondre les dues enquestes que serviran per enllestir el Pla Local de Prevenció de Residus

26 de Març 2018
+
L'enquesta ciutadana té per objectiu reduir i reutilitzar els residus generats al municipi. Imatge: deixalleria de Granollers
L'Ajuntament de Granollers vol saber l'opinió dels ciutadans i ciutadanes, i de les entitats pel que fa a la reducció i la reutilització de residus al municipi. Ho farà a través de dues enquestes emmarcades al procés participatiu que ajudarà a definir el Pla Local de Prevenció de Residus. 
 
El Pla Local de Prevenció de Residus, actualment en fase de redacció, és una eina de planificació a mitjà i llarg termini que determina i prioritza les actuacions a l'hora de reduir i reutilitzar els residus.   
 
El Pla vol fer partícips els granollerins i granollerines, involucrar-hi els diferents agents i també les entitats locals, de manera que incorporarà valors, nous hàbits i actituds de consum que possibilitin reduir els residus que es generen. El document permetrà disposar d’un marc de referència, donar continuïtat a les actuacions puntuals en la prevenció i reducció de residus, i establir una estratègia global que doni coherència a la gestió municipal en aquest àmbit.  
 
Així, fins al 15 d’abril tothom està convidat a dir-hi la seva, a través de les dues enquestes preparades amb aquesta finalitat, una d'adreçada a la ciutadania en general i una altra, a les entitats.