El prestigiós Ballet de Moscú presenta "La Bella Dorment"

Una de les grans partitures per ballet compostes per Txaikovski

08 d'Abril 2019
+
"La Bella Dorment" de la companyia Ballet de Moscú

El Teatre Auditori de Granollers, a més de programar una cartellera escènica molt variada, acull diversos espectacles als seus espais. És el cas de l’espectacle de dansa La Bella Dorment de la companyia Ballet de Moscú, que tindrà lloc a la Sala Gran del Teatre Auditori de Granollers el proper divendres 12 d’abril a les 20 h

La Bella Dorment és una de les grans partitures per a ballet (juntament amb El Llac dels Cignes i el Trencanous) compostes per Txaikovski. Data de 1890 i correspon per tant a un romanticisme tardà. 

El que d'edulcorat i decadent pugui tenir aquest romanticisme en el conte de Perrault en el que es basa, queda compensat per una música inspirada, lluminosa i amb una coreografia, la de Marius Petipà, que va aconseguir un model mai superat. 

Una obra mestra del ballet clàssic amb passatges antològics marcant les escenes claus de l'acció i amb una veritable exhibició acadèmica en el divertissement final. 

L’espectacle comptarà amb els millors solistes que integren el Ballet de Moscou en el qual destaquen els solistes Cristina Terentiev, Alexei Terentiev i Aleksandr Petrichenko sota la direcció de Timur Fayziev. 

La duració de l’espectacle és de 125 minuts en total, amb un descans de 20 minuts entre la primera i la segona part.